WMF 1500 S+

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

WMF 1500S+

Door het 10 inch touch display geeft deze nieuwe koffiemachine, in één oogopslag alle belangrijke informatie zoals een overzicht van de ingrediënten, advertenties of filmpjes. De machine is geschikt voor bedrijven met een gemiddeld koffiegebruik (kantooromgeving/afdeling tot 50 personen)

Verbeterde bonenreservoirs

Met 3 bonenreservoirs is deze machine geschikt voor iedere werkplek. Deze machine biedt naast het feit dat hij uitgerust is met twee maalschijven en een cacaoreservoir ook de mogelijkheid om handmatig gemalen koffie te gebruiken.

Dynamic coffee assist

Het revolutionaire dynamic coffee assist systeem garandeert altijd en overal de hoogste kwaliteit. De instellingen van de specialiteiten worden voortdurend gecontroleerd en indien nodig automatisch bijgesteld. 

WMF CoffeecConnect

Met WMF CoffeeConnect hebt u de mogelijkheid om machinegegevens te verzamelen. U hebt altijd een overzicht over de verkoopcijfers en de huidige service-informatie, ongeacht waar u zich bevindt. U ontvangt waarschuwingen over een lage voorraad verbruiksmaterialen of over vereiste onderhoudsmaatregelen. En dankzij het tweerichtingsontwerp van het systeem kunt u vanaf uw bureau speciale reclameaanbiedingen rechtstreeks naar de display van een geselecteerde machine sturen.

Prijs is op aanvraag, neem contact op voor de mogelijkheden.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen