WMF koffiemachines

WMF 1100 S

De WMF 1100 S is verkrijgbaar in 5 modieuze kleuren en vele kleuren op aanvraag, door deze optie kan deze machine in elk interieur worden afgestemd.

80 koppen per uur

De 1100 S heeft een capaciteit van 80 koppen per uur, en is daarmee het perfecte instapmodel voor de professionele gebruikers van koffie. 

7-inch touch display

De WMF 1100 S biedt professionele techniek op alle punten, dankzij het 7-inch touch display en het intellectieve bedieningsconcept maakt het niet uit wie de machine bedient, kantoormedewerkers, hotelgasten of het servicepersoneel.

Kortom de WMF 1100 S biedt professionele techniek tot in het kleinste detail.

Prijs is op aanvraag, neem contact op voor de mogelijkheden.

 

WMF 1500S+

Door het 10 inch touch display geeft deze nieuwe koffiemachine, in één oogopslag alle belangrijke informatie zoals een overzicht van de ingrediënten, advertenties of filmpjes. De machine is geschikt voor bedrijven met een gemiddeld koffiegebruik (kantooromgeving/afdeling tot 50 personen)

Verbeterde bonenreservoirs

Met 3 bonenreservoirs is deze machine geschikt voor iedere werkplek. Deze machine biedt naast het feit dat hij uitgerust is met twee maalschijven en een cacaoreservoir ook de mogelijkheid om handmatig gemalen koffie te gebruiken.

Dynamic coffee assist

Het revolutionaire dynamic coffee assist systeem garandeert altijd en overal de hoogste kwaliteit. De instellingen van de specialiteiten worden voortdurend gecontroleerd en indien nodig automatisch bijgesteld. 

WMF CoffeecConnect

Met WMF CoffeeConnect hebt u de mogelijkheid om machinegegevens te verzamelen. U hebt altijd een overzicht over de verkoopcijfers en de huidige service-informatie, ongeacht waar u zich bevindt. U ontvangt waarschuwingen over een lage voorraad verbruiksmaterialen of over vereiste onderhoudsmaatregelen. En dankzij het tweerichtingsontwerp van het systeem kunt u vanaf uw bureau speciale reclameaanbiedingen rechtstreeks naar de display van een geselecteerde machine sturen.

Prijs is op aanvraag, neem contact op voor de mogelijkheden.